четверг, 5 декабря 2013 г.

Metode efective de protest urban

Este un articol orientat strict spre partidele eliberatoare, de stanga si care prietenesc cu poporul. Liberali, democrati, aliansuri si restul care nu-s enumerati mai jos nu au ce lua aceste metodici. Aveti un respect si fata de minoritati!
Comunistii, socialistii si пэтрэцэий Молдовы кондушь де Гарбуз nu protesteaza efectiv. Cum e posibil ca un protest sa nu fie auzit nici de Curtea Constitutionala sau de cei de la Misiunea Diplomatica Europeana? Sau ca este o crima sau ca nu este efectiva metoda lor de a protesta. Deci, pentru a fi auziti in toata lumea va propun sa incercati metode de import, practicate in lume.
1) Sa se ude intre ei cu benzina si sa-si dea foc(ocupatie colectiva). Metoda este efectiva pe timp de iarna, ploaie si ignoranta din partea autoritatilor.
                                                         
                                                             Exemplu demn de urmat

2) Taietul venelor, Taietul venelor va genera un material exceptional televiziunilor subordonate, cu imagini socante, imagini tulburatoare. E o metoda prin care anume пэтрэцэий pot sa verse sange pentru tara asta.
                           
                                                             Патриотический вэрсат де сынже

3) Sa se autobiciueasca sau sa o faca  intre ei, unul pe altul, pana va tasni sange de moldovan din ei. Adevaratii aparatori al prostiei natiunii vor putea manipula cu informatia, precum ca(mold. chipurli) au fost batuti de provocatori.
                                       
                                    Imagine metodologica pentru protestarari cu element bizantin:


Succese in realizari marete ! 

Комментариев нет:

Отправить комментарий