суббота, 19 октября 2013 г.

Tehnologii vs. putoare subterană

În ultimele zile savanţii din întreaga lume au căutat rezolvarea problemei majore accentuată de minunata intrerpretă Diana Grigor. Formularea academică a problemei: Cum ar fi posibil de cântat în trecerile subterane din Chişinău pentru 3 lei în cruce. Savanţii britanici vin cu un răspuns amplu în acest sens. În urma studiilor efectuate au fost descoperite substanţele şi au fost indentificate măsurile de ameliorare a acestei probleme.
Primul remediu este spray-ul de împrospătare a aerului în vecee, care se foloseşte pentru a anihila duhoarea infernală în urma căcuţei boiereşti sau pânticărelei diareice acute (Fig.1).

Fig.1 Spray pentru împrospătarea aerului

Al doilea remediu a fost posibil de identificat numai în urma unui proiect comun cu Trupele de Apărare Chimică a unei organizaţii secrete militare(Fig.2).

Fig.2 Costum de protecţie

Şi cel de al treilea remediu a fost propus de cercetărorii din Republica Moldova. Această invenţie este una inovaţională. La momentul actual există peste 400000 de comenzi din toate colţurile lumii. Soluţia lui Dodon a devenit cea mai întrebată soluţie(Fig.3).

Fig.3 Soluţia lui Dodon şi Dodon

Doresc să aduc mulţumiri personale Dianei Grigor pentru semnalarea acestei probleme mondiale şi pentru aportul major adus de ştiinţa mondială în soluţionarea acestei dileme mondiale.


Комментариев нет:

Отправить комментарий